Canapeer til reception

Det lette og lækre
Vandbakkelse med varmrøget laks og dild
Lyngrillet tun, friteret ris og peberrod
”Tomat bruschetta” toppet med gedefeta
Karamelliseret løgtærte & løg crudité
Brandade af torsk i filodej & brøndkarse
Cecina med pimentkompot på crouton
Rosastegt andebryst med misocreme
Røget vildgåsebryst ”Grågåsen” & figenkompot
Tatar af okse saltet eller røget ”klassisk og fransk”
Foie Gras terrin m/grøn tomatkompot
Engelske sandwich – røget tatar – saltet laks & rygeost –
avocado – selleri

Det salte og sprøde
Umodne grønne ferskner (eller oliven) og røgede mandler
Rodfrugt chips løvstikkedip
Skåret frugt eller grøntsager (fennikel, dadeltomat, skoleagurk, friske ærter når sæsonen tilbyder det)

Sødt
Sarah Bernhardt
2 stk. håndlavet chokolade fra Chocolatier l´Artisan
Kringle lavet med gærdej og marcipan remonce
Citron financier m/chokoladeganache

Priser fra 50,-